Een zomers succes bij Vcompany Verhuur

vrijdag 4 oktober 2024

In deze blog gaan we het hebben over de afgelopen zomer bij Vcompany Verhuur. Je leest hoe de zomer met nat weer begon en uiteindelijk goed eindigde. Dit hebben we ook zeker gemerkt met de verhuur van springkussens, stormbanen en rodeostieren. We gaan het hebben over de populairste springkussens en enkele grote evenementen die we hebben mogen faciliteren.

Populaire springkussens

Dit jaar waren onze multiplay springkussens erg in trek, en de reden hiervoor is erg simpel. Een multiplay springkussen heeft namelijk meerdere speelelementen waarmee de kinderen zich kunnen vermaken. Je kunt er springen, klimmen en glijden en het is geschikt voor de kleinste tot de oudste kinderen.

Grote evenementen

Ook deze zomer hebben we weer prachtige evenementen mogen voorzien van onze springkussens, stormbanen en rodeostieren. Hier hebben de kinderen zich een dag kunnen vermaken, vol met springplezier, competitie en waterpret.

Zie hier een aftermovie van een van onze grote evenementen.

Kleine feesten

Bij Vcompany Verhuur draait het niet alleen om de grote evenementen. Ook voor de kleinere feesten hebben we leuke springkussens en andere attracties met veel verschillende thema’s. Denk hierbij aan feestjes zoals een buurtfeest, verjaardagsfeest of familiedagen. Voor deze feesten zijn de kleine springkussens perfect te combineren met een van onze spelactiviteiten.

Voordelen van huren bij Vcompany Verhuur

Bij Vcompany verhuur vinden we veiligheid en plezier op nummer één staan! We zijn erg flexibel en denken met de klant mee. Zo kun je kiezen of je het op- en afbouwen en het transport door Vcompany Verhuur laat doen of dat je het zelf doet. 

Nieuwe aanwinsten

Afgelopen zomer was een groot succes door het mooie weer, grote evenementen maar ook alle kleine feestjes! Door de grote vraag naar springkussens hebben we ons assortiment mogen uitbreiden met 10 gloednieuwe springkussens. Variërend van klein tot groot. 

Enkele voorbeelden van onze nieuwe kussens: multiplay dino, stormbaan voetbal en meer. Zo heb je voor de volgende keer een ruime keuze aan springkussens en stormbanen.

We hebben dus kunnen terugkijken op een geweldige zomer met prachtige dagen waar we veel attracties hebben verhuurd. Daarnaast zijn we trots dat ons assortiment flink is uitgebreid en we kijken uit naar een nieuwe mooie zomer.

Meer blogs

Een reactie toevoegen